› POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL DE TÈCNIQUES DE FRED INDUSTRIAL, scp
Dades del responsable del lloc web
Nom: TÈCNIQUES DE FRED INDUSTRIAL, scp
Id. Fiscal (CIF): J63330328
Adreça: Pol. Ind. Estació de Mercaderies - c/ Font de Sant Llorenç, nau 27
Població: 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona)
Telèfon: 93 890 58 25
Email: tecnifred@tecnifred.net

Mitjançant aquest avís, TÉCNIQUES DE FRED INDUSTRIAL (en endavant Tecnifred) informa els usuaris de la seva pàgina web www.tecnifred.net de la seva política de protecció de dades de caràcter personal (en endavant, "les Dades Personals") per tal que determinin lliure i voluntàriament si desitgen facilitar a Tecnifred les Dades Personals requerides en els diferents formularis. Tecnifred es reserva el dret a modificar la present política de protecció de dades per tal d'adaptar-la a les novetats legislatives i a les pràctiques de la indústria.

Les Dades Personals seran tractades automatitzadament i incorporades a fitxers dels que Tecnifred serà titular i responsable. La recollida i tractament de Dades Personals, duts a terme per Tecnifred o per tercers en el seu nom, té com a finalitat el manteniment de la relació contractual que el client tingui, en el seu cas, amb Tecnifred, la gestió, administració, prestació, ampliació i millora dels serveis de Tecnifred, la seva adequació a les preferències i gustos del clients, i l'enviament, per mitjans tradicionals i electrònics, d'informació comercial sobre els serveis que Tecnifred ofereix actualment i en el futur.

Tecnifred no cedirà les Dades Personals a tercers sense el consentiment previ i exprés dels afectats. Tecnifred o, en el seu cas, els tercers que tractin les Dades Personals en nom de Tecnifred, ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits. No obstant, l'usuari ha d'ésser conscient que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

Els usuaris tenen reconeguts i podran exercir els drets d'accés, cancel.lació, rectificació i oposició, contactant amb Tecnifred a través del correu electrònic tecnifred@tecnifred.net.

Tancar finestra